4e editie van de Tandemtocht

Op zaterdag 11 juni 2016 organiseert het UMC Utrecht in samenwerking met VeloTours de 4e editie van de Tandemtocht. Bij deze tocht stappen traditiegetrouw (hart)patiënten, vrienden, familie, artsen en fysiotherapeuten samen op een tandem om geld bij elkaar te fietsen voor onderzoek naar hartfalen. Na afloop van de tocht volgt een lunch en een kort inhoudelijk programma. Het parcours is Zeist-Utrecht-Zeist (40 km).

Het doel van deze vierde editie van de Tandemtocht is om geld bij elkaar te fietsen voor onderzoek naar verschillen tussen vrouwen en mannen bij hartrevalidatie. Iedere deelnemer gaat de uitdaging aan om 500 euro bij elkaar te fietsen voor het onderzoeksdoel.

Fiets ook mee!

Deelnemen aan de Tandemtocht is gratis en de organisatie zorgt voor een tandem en een mooi parcours. De deelnemers van de tandemtocht werven specifiek geld voor onderzoek naar hartfalen. Ieder duo gaat de uitdaging aan om minimaal 500 euro te werven bij familie, vrienden, kennissen en collega's via het actieplatform .

Het is uiteraard ook mogelijk om de tocht te sponsoren. Donaties zijn welkom op Vrienden UMC, NL51 RABO 0123 6425 15, o.v.v. Tandemtocht 2016. Via het goede doel Stichting Vrienden UMC Utrecht komt het geld van de tandemtocht terecht bij het onderzoek naar hartfalen.

 

Aanmelden tandemtocht: Klik hier.

Bron: Klik hier.