Lustrum - 35 jaar Harten Twee, Efteling

Beste leden van Harten Twee,

Het bestuur van Harten Twee nodigt u van harte uit, om op vrijdag 26 oktober samen op feestelijke wijze het 35-jarig lustrum van Harten Twee mee te vieren in attractiepark de “Efteling”, Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel.


Wij bieden u als lid van Harten Twee onderstaand programma aan:


09.30 uur Ontvangst van leden en gasten bij de Efteling door de Oosterse wachters, entree ingang naast de hoofdingang (zie de banner en vlag van Harten Twee). Bij de Efteling kunt gratis parkeren, bij het verlaten ontvangt u een uitrijkaart.

10.30 uur Programma met inspirerende sprekers rond het thema: “Functie en rol van Harten Twee als patiëntenvereniging in het verleden, heden en toekomst", met o.a. Cees Smit, Willem Bavinck, Bernadette Haase, dir. NTS, prof. Maayke Sluman, onze voorzitter Wim van Kempen en Henk Bakker. Feestelijke onthulling nieuwe naam met logo van onze vereniging .

12.30 -13.30 uur Lunch in het “Fata Morgana Paleis”

13.30 -17.30 uur Toegang tot de Efteling attracties voor een leuke middag

17.30 uur Afsluitende aangeklede borrel in het “Fata Morgana Paleis” met rond 18.15 uur de wervelende Aquanuara Show buiten op de vijver.

18.30 uur Einde programma.


De kosten voor niet leden bedragen € 100,00.

Inschrijven:

Aanmelden kan via de website van Harten Twee (bij aanmelding via de website ontvangt u een bevestiging van uw aanmelding), of de bijgevoegde antwoordstrook ingevuld uiterlijk 22 oktober 2018 sturen aan Albert van Leijen, Nijhofflaan 63, 3906 EV Veenendaal of mailen naar albert.leijen@ziggo.nl.

 

Bij verhindering uiterlijk 23 oktober 2018 afmelden bij Albert van Leijen – 06-52820917.

 

Met vriendelijke groeten,

het bestuur van Harten Twee

 

Naam*:

Telefoonummer*:

Email*:

Hoeveel personen*

Aantal lid*

 

Belangrijke voorwaarden:

* Contributie moet betaald zijn.

* Entree bij de Efteling voor het lustrum evenement sluit om 10:15uur.

* Zonder opgaaf van reden wegblijven bij een ingeschreven activiteit (ziekte of buitengewone omstandigheden daargelaten) zullen de voor u gemaakte kosten op u worden verhaald.

* Deelname geschiedt op eigen risico, het bestuur van Harten Twee aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enige schade die voortvloeit uit of verband houdt met deelname aan het lustrum Harten Twee 35 jaar - 2018.